Islam nytt frå grasroten... oppdatering inni mellom...25.09.18.

26.09.18.
Så er tidligere Presidend Obama (USA) på besøk i Norge og kan fortelle at han liker Norge og og deres gavmildhet.En stoe skam for den frie verden at han får fritt leide og tale islam sin agenda på en rosende måte. Vi må takke vår herre og skaper for at han ikke er president lenger.
Pengegrisk som han er så får vi håpe att han blir avslørt til de grader. Kroner 36 000 tar han i betaling for et foto med dem som betaler. Han når ikke opp til knærene til President Donald Trump selv om Nasistene gav han fredsprisen. En stor skam for hele verden.


25.03.18
March for over lives: Bør holdes over hele verden mot islam.

07.O2 18.
 Finnes det et parti som tar fullstendig avstand fra Islam og vil forby muskeer i Konge rike Norge . Jeg bare spør, og håper på svar.

28.09.17.
De siste dagers hendelser i hovedstaten hvor de har et felleskap av forskjellige religioner massevis av forskjellig kultur, skulle en ikke tro det en hører og leser i media. Profesore, politikere, lærere, osv. er plutslig blitt bekymret for tilstanden i hovedstaten. Branner, kniver, slossing på skoler, men den politiske eliten skylder på at de har for lite penger. Min mening er at de er tomme i hode og vi som har valgt dem inn var like tomme i hode. Men jeg ser lys i tunellen, for nå fylles hodene opp av folket mens politikerene ikke gidder for de har det bra med seg selv enn så lenge. La oss stoppe brannen før den tar overhånd sammen.

 02.01.17.

Statsminister Erna Solberg må leve i en verden hvor alt er rosenrødt. Hun er garantert ikke i den virkelige verden når hun vil at det norske folk skal omfavne. Nasister, rasister og islam. Noe må være spinn pine gale, eller er det nøye planlagt? Det er ikke naturlig at en huser og snakker fint om de som dyrker ugras. 



05.09.16   

.
Disse damene kjemper for frihet for kvinner og barn og de kjemper mot ikke bare Islam men også mot egen befolkning som støtter den islamske lære. Hvordan kan jeg forklare det på en enkel måte? Jo, med noen få ord og vil nevne barnetegninger av GRIS som måtte fjernes fra barneavdelingen på et sykehus, blindehunder som blir avist i taxier av muslimer. Kunne nevnt andre ting, men står over i denne omgangen. Det store problemet som vil ende i en katastrofe er alle dem som henger ut norske som ikke vil la seg islamiseres henges ut som rasister og fasister.Ser de ikke galskapem med islam eller tjener de på å henge seg på hylekoret i form av judas sølvpenger.?
03.09.16.

Hugo Morgan Frøyheim
2 tFlekkefjord
Merete Hodne skal straffes for å ikke ville farge håret på en muslim. Men hva med en muslim som ikke vil ta en førerhund inn i sin TAXI.
Har de blitt stilt til ansvar eller har det noe med Islam å gjøre?
Del, Del.
17.08.16.

Noen i Norge og Europa kjemper med nebb og klør slik som Kjersti M.A.Gilje for å hindre Islam fra å få fotfeste. Nå skriker de islam vennlige opp mot Donald Trump som også er imot islam. Når NATO landene kritiserer Donald Trump fordi han sier at NATO må ta ett større ansvar så er han udugelig? Hvorfor skulle USA sende sine kvinner og menn i døden for NATO når de innviterer dem som sverger til dødens bok? Oppskriften må og skal være forby boken og de hus som de bygger for å forkynne fra dødens bok. Nå har Sylvi Listhaug FRP lagt seg til hylekoret så ikke forvent at USA skal komme til og berge europa når de immpotere dødens religion. NATO fyker opp som en bjørn men vil falle ned som en fillehaug.  

26.07.16.
Alle snakker om at de ikke liker at Islam har fremgang i Norge i forskjellige lukket rom og forbanner det ene partiet etter det andre fra ytterst høgre og til ytterst venstre. Når noer kritiserer et regjeringsparti for å gi etter for Islam så er du rasist og nettroll av de samme som er imot Islam i lukkede rom. Så hva er de egentlig? For islam når deres politiske ledere sier følg meg? Og noe annet i andre sammenheng?. På tide vi alle i samlet tropp finner et parti som taler Islam mitt imot og slutte å si "JA TAKK BEGGE DELER" Jeg har funnet mitt.


22.07.16.
Ja,ja når går det mot den tiden kvinner må kle på seg når de skal bade på en offentlig strand. For der kan det være en eller annen idiot som får stygge fantasier, men du vil se menn i badebukser som soler seg og koser seg. Kan det ha noe med at det er mange homser blant muslimene og at de som ikke er homse ikke skal få se skinn på damene spørsmalene er liga mange som svar. 

21.07.16.
Så har det skjedd som ikke skulle skje Siv Jensen (FrP) er på veg til å hellig gjøre Islam. Hvor skal det ende når det blir legetimt å praktisere Islam under og med velsignelse av FrP? Har hun blitt påvirket av KrF og de andre Islamvennlige partiene? Så nå er samtlige parti på stortinget snart fast innventar i muskeene? Så farvel FrP dere er nå i listen over farlige partier for min del, hvis det ikke skjer et under i rett retning men gode mirakler har det aldri skjedd under Islam..

13.06.16.
Så har det skjedd det som mange frykter. Mann med fredens og kjærlighetens bok Koranen i den ene hånden og våpen i den andre tar 50 liv i USA. Slik som det fremstår i mine ører så er det våpnet som tok liv? Men har du et våpen så er det mannen som holder våpnet som er den skyldige og bedre blir det ikke når de har oppskriften Koranen som lærebok. På tide USA får en president som viser handlekraft over den "så kalte fredens religion". Norge bør stenge alle muskeer og innreise forbud for de som tilber koranen.

Islam bygger landet..

Vi kan læse i lokale media at Fly/Asy er med på dugnad og rydder strandlinjer og badestrender så da må de være kjempefine til å gi noe tilbake. Store oppslag. En som flykter fra krig og ødeleggelse fra landet sitt som ikke tar et ansvar for seg og sin familie, landsmenn og organisere seg mot de som undertrykker landet sitt er i utgangspunktet ikke fly/asy søker, men en som vil utnytte godheten til naive politikere til egen vinning. Så mitt poeng er at alle menn over 16 år skal være i egne lukket områder og få opplæring i hjelpearbeid og div. De skal stå klare til å bli forflyttet til områder som er renset og klare for oppbygging. De kan ikke forvente at andre nasjoner skal gjøre det for dem. Vi ser resultatet av hva invasjonen til Europa fører til. Så nei til flykningstatus / asylsøkere og familie gjenforening.


26.04.16.
Sverige skjelver i knærne for nå er det varslet om at IS krigere er på veg. Mohammedarere som er liga giftige som Nasismen var. Men er det ventet noe annet? Her har Europa gitt dem fritt leide, da Nasismen regjerte i Europa var det bare de som sviktet sitt folk som så opp til dem. Nå ser pigadø politikere over hele Europa opp til mohammedanerene som de skulle hvert engler. Er politikerene i Europa blitt Mohammedaner de også. Nå bør de ta et oppgjør med dem en gang for alltid. Ingen flykninger frå områder der de kommer fra skal eller må trø på europeisk jord. Er de forfulgt slik som de sier så får de ta et oppgjør på eget teretorium selv om 100 000 skulle dø. De må forfølges som Nasistene under 2. verdenskrig og ikke få noen form for støtte. Muskeer skal legges ned all pengestøtte inndras,pass og statsborgerskap må dras inn. For hver terrorist er det garantert 100 personer som står bak. Når det Norske kongehuset kansje avlyser reisen til Sveriges Konge sin årsdag viser bare en ting... det er noe alvorligt gale som vi vanlige folk ikke skal vite..

26.04.16.
IS krigere annkommet Sverige sies det. Hva betyr det? Jo, for hver IS kriger som kommer så har de minst 100 hjelpere som kan og vil skjule dem,mao sympatisører. Hva gjør myndighetene, vi kan bare lure på det. Men det virker som om de bakatelliserer det hele med at de har kontroll.. Det vil vise seg ...

23.04.16.
Tanker for helgen:(bruker ord som folket bruker) Leser og hører om folk som vi på godt norsk kaller forbannet på alt jekelskapet som skal ha beskyttelse og særavtaler. Muskeer som bygges, imamer som spyr dritt om våres måte å leve på, så kommer de fra steder der de ikke kan leve sammen. Men å spre møkke som de rømmer fra ja det kan de. Kan ikke forstå med min beste vilje at de politiske partiene som (ALLE) kan si ja til å huse muslimer når de hater oss. Vi appluderer når de strammer inn litt, men litt hjelper ikke når vi slipper inn mer enn vi strammer inn. Når folket Gir en stemme til følgende parti så gi de en stemme til mer innvandring, AP, SV, SP, V, KRF, H, FrP, MDG, Vi trenger et parti som sier totalt Nei til Flykninger/asylsøkere og hjelpe i Nærmiljøet. Noe annet er som om å gi folket vann med blåsyre i..

16-03-16.
Hillary Clinton frir til muslimene. Så da forstår jeg det slik at hun ikke har fått med seg hva som skjer i Europa. Farlig veg hun går når hun frir til dem som hater kristne og alle andre ikke muslimer. Da er det bra at USA har en mann som Donald Trump som er klarsynt og ser utviklingen i Europa. 

05. 03. 2016.
Yousef Assidiq troverdig etter Tv debatten der muslimene vil ha en dialog med norske myndigheter og islamkritiske org.
En debatt med de som dyrker en bok som forbanner kristne, tillhenger av steining osv det er som å demme opp en elv med sand. Dere må kunne få rydde opp i all elendigheten som islam står for. Kom dere ut i gaten og demostrer mot dere egne "religion" som dreper hverandre i tusentall og ikke røm til vesten og forlang at vi skal rygge opp i søpplet for deretter å gå i demostrasjon mot dem som hjelper dere, nei islam er og blir en org av tvilsomme emner. Det er ingen vits i dialog. De titusener av unge muslimske menn som rømmer og forlanger med deres hjelp til et bedre liv i vesten i plassen for å orginasere seg mot de onde krefter i Islam som dere kaller det som ødelegger land etter land tier dere om. Islamsk tro og lære har ingen troverdighe

24.02. 2016.
Utmeldelse av kirken – nei.- imamer ut

Nå er det en masse flukt fra kirken men meg skal ikke noen prester eller imamer få skremme bort fra kirken. Kirken for meg er et vakker kulturbygg med tradisjoner men min Gud kan jeg finne under en einerbusk, fisketur eller i bilen i snøstorm/tordenvær over en fjellovergang. Kan forstå folks reaksjoner og utmeldelse av kirken når prester tar muslimer til sitt bryst og tror at de skal forenes med muhammedanere. Det har mislykkes i over 2000 år. Vil nevne til slutt at den dagen da prestene forlangte en tariffavtale og overtid så mistet de all respekt fra meg, trodde de skulle få lønn i Himmelen La oss i sammen kjempe for at imamer ikke for entre kirken om det fordi du har en tro, eller ser på kirkene som et Norsk kultur.

 09-02-2016.
Russland er nå våres verste fiende meldes det. De har spioner over hele landet. Islam er det ikke lenger mener de lærde. Men det bygges muskeer over hele landet og flere blir dem. Skal tro om muslimene ikke er en samlet gruppe om de ikke står i det offentliga rom og skriker ut edder og galle. Vil på det sterkeste advare mot deres fremgang. Kansje vi skal være glad for at Russerene har et øye med oss, for den dagen kan komme da vi skal være glade for å ha en venn i øst som vi kan få hjelp fra..

31-01-2016.
Når en president skal besøke en terror org (muskee), med det for øye er det på tide å bytte han ut.

Obama skal besøke moské
For første gang siden han ble president, skal Barack Obama neste uke besøke en moské i Maryland. Formålet er blant annet å forsvare religionsfriheten i en tid da islamfiendtlig retorikk blir stadig vanligere i USA, melder NTB.

28-01-2016.


Kong Harald inviterer Islam til Norge.

Tenker tilbake på tiden da en gikk i barneskolen og vi lærte om Kongen, krig, nazismen. Kongen som tok beina fatt sammen med regjeringa til skogs og rømmet til England. Vanlige udødelige nordmenn rømmet landet til Sverige og England for å kjempe for et fritt Norge sammen med 1000 vis av andre. Nordmenn seilte for Kongen, flagget og frihet. Mange fikk en våt grav og kom ikke hjem igjen. Nå er vi i det herrens år 2016 og vi har ikke lært av historien. I dag er det Islam som truer verdensfreden med sin ideologi. Israel Skal slettes fra kartet, masseinnvandring av muslimske familier og enslige menn, uten at myndighetene tar til seg at en muslim kan lyve i bøtter og spann ovenfor ikke muslimer. Når Norges Kong Harald og Statsminister Solberg sier at vi må inkludere dem så skurrer det noe aldeles forferdelig.  Går virkelig Kongen og Statsministeren god for Islam??


25-01-2016.

La oss tenne et lys ihåp for at Islaministene blir avslørt og moskeer blir forbudt i Norden.

12-01-16
Nå advarer mange Statsledere om den økte innvandringen av muslimer? Hvorfor? Det har meningmann gjort i mange år uten å bli hørt. Det eneste mening man har blitt tutet full av er at "vi" er rasister. Nå er Statsledere redde for at høgreekstreme miljøer skal vokse frem? Når brann manskap skal slukke et brann kaster de ikke mer olje på brannen før de skal slukke. Jeg kan godt forstå at miljøer vokser frem mot innvandring når ungdom av etnisk opprindelse blir truet av innvandringen og fremgangen av Islamske miljøer. Vil tro de snur ryggen til de politikerene som ikke tar annsvar før det blir kaos..
28-12-15.
Yousuf Gilani - varaordfører i Drammen klarte og samle 200 til en sammenkomst i Drammen, men hvor var damene/kvinnene? I bakrommet og passet barna og klar til å behage mennene når det passet dem? En trenger ikke to hjerner for å forstå hvordan de behandler damene og hvor er likestillings folkene, og OTTAR?

Statsminister Erna Solberg advarer mot muslimhets? Hvilken planet er hun på? Hvem driver med direkte terror, hvem truer med terror? På tide med en forandring : forby muskeer og muslimer i offentlige stillinger. Hun oppfodrer til galskapen som sprer seg i europa.

Så har vi Mats Gilberg som får drive med sin propoganda for extreme orginasjoner og hets mot Israel. Men blir han stoppet? Han blir hyllet av Erna Solberg som den muslim elsker hun er.

21-12-15.
Årets Osloborger er kåret, en som står for sine meninger om homofile, står for det som står i koranen 100 % så da er må det det si en ting. Islam er fredens religion? Åå må legge inn navnet på vinneren. Mohsan Raja er det hete navnet.  Kan Norge virkelig gå god for et slikt navn og slike meninger? Eller skal det være slik når en muslim rakker ned på folk med død og fordervelse så er det bare nok å beklage med å si «mente det ikke slik». Nå tror jeg tiden har kommet dit hen at Norge må forby muslimer på norsk jord uansett hva folkeretten, Eu, og resten av verden mener. På tide vi setter dagsordren i eget hus og ikke inntrengerne

http://froyheim.blogspot.com/2015/09/det-vil-aldri-ga-seg-til.html




Bør vi frykte Islam – IS?

De vi bør frykte mest er politikere som i dag ikke tør ta skrittet og ta totalt avstand fra Islam, forby moskéer, muslimske skoler og symboler. Stenge grensene for menn over 16år, kvinner og barn kan til en viss grad få beskyttelse men aldri varig opphold. De som kommer og ikke snakker sant om sin id. og opphav skal aldri få en sjans for opphold. Så med andre ord så er lederne i EU. og Norge meget farlige de samler på potensiale drapsmenn. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Flekkefjord en småby med "Vilje til vekst" (bilder vil bli lagt til)

Lundevannet - Sirdalsvannet