Finansiering av Kultursenter i Flekkefjord...


Etter alle finnurlige måter som er fremstilt på hvordan finansiere K-senteret av Ja/Nei siden, så tror jeg at Ja siden vet hvordan den skal gjennomføres, personlig tror jeg mange på Ja siden har fått kalle føtter ellers hadde de gått høyere ut på banen for å komme i gang og ikke mesja på Nei siden nå som Senteret er i boks.
For en tid tilbake var det en kjempe sak om å få solgt A-energi for å bygge K-senter.  Svein Hermansen var da Rådmann. Det ble som kjent ikke noe av det, for det var flere partier som hadde forpliktet seg til ikke å selge. Noen ihuga tillhengere fra Ap-H-Sv og V ga seg ikke. Hermansen fikk så spørsmålet : Hvis nå Flekkefjord kommune ikke kan betale for Kultursenteret når det er ferdigstilt hva da? Klart svar fra Rådmannen: da må jeg lage et forslag til vetak : Flekkefjord kommune må selge A-energi og øke boligbeskatningen for å dekke inn uderskuddet. - Han ble da spurt om det var eneste utvei og svaret var klart JA. De mest ihuga sa da at de ville stemme mot et salg- Klart svar fra Rådmannen: Da får vi et klart svar fra fylkesmannen. - bruk de inntekter og muligheter dere har før dere får noe hjelp - med andre ord selg Arvesølvet og innfør topp boligbeskatning. Rådmannen var klinkende klar i sin tale : Bygger vi et K- senter i denne klassen er det ikke penger i Kommunen til det utenom med A -Energi i pant...( kan nevne at det ble snakket om å oppgradere Kinoen men det var 100 vis unnskyldninger på å ikke å gjøre det)
Nå skal det legges til at det ikke var en eneste i bystyre som var imot K-senter bare måten det skulle finansieres på.
Det som en skal være ops. på nå er at de som går for et senter nå , er for salg av A-energi og økning av  Boligbeskatningen (Med kløyvd tunge)
Så nå alle papirer er ferdigstilt og alt står klar så er det de som stemte for K- senter som også må spille og synge for begravelsen til en fast og god inntekt fra A-Energi hvis de ryker og deler av boligene til befolkningen i kommunen som henger på Kultursenteret i form av Boligbeskatning.
Allerede nå bruker Kommunen "økse" metoden på skole/helse ...

Kommentarer

  1. Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Flekkefjord en småby med "Vilje til vekst" (bilder vil bli lagt til)

Lundevannet - Sirdalsvannet