Frisør Merete Hodnes kamp er alles kamp.



Frisør damen Merete Hodne sin kamp for frihet.
Som snart hele Norges befolkning har fått med seg har hun fått statsmakten mot seg fordi hun har nektet å ta imot en gruppe kvinner til klipping pga sin kledning. (muslimsk symbol)


Hodne har min og tusenvis av andre sin fulle og hele støtte, men vil det hjelpe henne og andres kamp mot likestilling og bestemmelse over hvem vi vil gi sørvis til? Er det bare myndighetene som skal tvinge frem hva som er farlig eller forbudt. Tenker selvsagt på jakkemerker, og hvem som skal nektes sørvis med galne jakkemerker.(MC klubber, Natteravner osv.). Vil hun få støtte fra politikere? Her er også svaret NEI, AP er så til de grader Muslim vennlig, Høgre frir til islam, FrP er Islam light og resten av de som sitter på tinget er av og på ettersom. 


Så hvem er det som støtter henne fult ut? Jo, menig mann støtter henne og andre i kampen mot likestilling men hva hjelper det når politikere og rettsvesenet er og skal være så politiske korrekte at det at det grense til vannvidt. Så den beste medisinen er å finne et parti som tar totalt avstand fra Islam og boka de praktiserer noe annet er å lure seg selv og fremtiden.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Flekkefjord en småby med "Vilje til vekst" (bilder vil bli lagt til)

Lundevannet - Sirdalsvannet