Kirker, prester, lønn, merklige utaleser...samle side av innlegg..

Prester ,lønn,preken, forhandlinger.

28.05.15.
Biskop Halvor Nordhaug utaler at vi ikke må skape nødvendig avstand til «Muslimene». Hva mener han med det? Skal vi ikke ta til motmæle mot en tro der vi er «Urene hunder, de kritisere damer på det grovesten når de ikke klær seg etter deres tro. Vi skal ikke godta barnebruder, Ser på jenter som ikke er muslimske som horer osv. Vil heller gå dem imot og si hva vi ikke godtar. 

27.05.15.
Biskop Solveig Fiske må være for undertrykkelse av kvinner, barnebruder, at norske jenter som blir voldtatt fordi de går med korte skjørt for da innviterer dem til sex. Når hun demostrerer mot dem som er imot nevnte ting må hun selv være for nevnte ting. Så nå må prestestanden ta et oppgjør mot seg selv ellers sitter det snart bare muslimer i kirken.

11.05.15.
Vi kan lese at kirkekolekten minker og at barn døpes som aldri før. Men det må igjen påpekes at kirkene må ha åpnings tider slik som butikker og utover kveldene for å markedsføre seg selv som en folkekirke. Kanskje folket hadde lagt igjen penger til både oppussing og vedlikehold? Slik det er nå får en ikke noen personlig forhold til kirken, vi må huske på at det er mange som bare vil innom i all stillhet for seg selv og ikke bare hver gang en prest finner det for godt til å tale og formane..


09.02.15.
Biskopen i Sør - Hålogaland Jørgensen
vil skatte folket mer sier han, men mener han at folk skal skattes  så mye at de til slutt skal gå med hatten i hånden? Kan lure på hva han tenker, glemme han de som ikke betaler skatt av tidligere medlemmer av AP som sitter i Nato/EU. systemet. Hadde det ikke hvert en ide å gå ut mot dem. Eller er det ikke snart på tide å se i egne rekker når det er snakk om lønn og goder? Med slike utspill så sår de et frø som tar næring fra Kirken og medlemmer vil forsvinne. Tror de skal holde dørene oppe 24 timer i døgnet og la de som de vil ta skatt fra ha en plass å gå dag eller natt når de har behov for det, da vil det bli en folkekirke og folk vil legge igjen penger og kansje det vokser frem en ånd og vilje hos folket så ikke kirker må selges..




Prost Bakken.Vil påstå at Prost Bakken er totalt inne på en vei som ikke fører noen steds henn når han sier folk klager.Folk klager på det offentliga? Men er ikke det offentliga meg og deg... når noen blir syke så er det ingen som blir friske av å ha en gammel tante eller mor til å ta av seg når det er medisinsk hjelp de trenger e.l. Da skal det offentliga stille opp. Når veier ikke er farbare så kan de også klage for å tette hull eller e.l.Folket må kunne klage når de følger seg utrygge i sitt hjem alt fra tyveri eller vold. uten å bli kalt sydekopp eller skal noen sitte med våpen og forsvare seg? Vi har et offentlig apperat som skal beskytte oss eller? Vi har nydelige Kirker og bygg som forfaller som vi har gitt det offentliga annsvar til å vedlikeholde? eller..Vi har sykehjem /aldershjem så må sløyfe fløten til kaffen eller at de må legges tidligere på grunn av pengemangel, og så leser vi om en statsminister som tar privat fly, så klage og syde me?. Og slik kan en holde på i det uendliga og syde. Bakken mener Kirken kan gjøre noe med folk, jo kansje det men da må de begynne med å åpne kirkedørene 24 t. og ikke annonsere med åpningstider og navn på stolene og kirkekaffi med fløte som de gamle kunne hatt som ikke kan komme til kirke. Jo, det er noen som syde og det er en del Prester som gjør, lita lønn og en arbeidstid de ikke liker og boforhold. Glemt er kallet.Så har vi en annen gruppe som har stilt seg foran klagemuren ,en del kunstnere og teaterfolk som vil ha bare ha store kultursentere uansett hvordan det går ut de  svake i sammfunnet. De har en tankegang som sier---alle skal dele men mitt er mitt og bare mitt.Så mitt poeng er at folk ikke klager men sier klart fra hva løfter politikere gir,og hvordan de handler..Så de med 2 biler eller flere Flatskjermer hjemme må vel ha det til på samme måte som prester med  mil. på konto eller andre ting .... Det er lov å si ifra... slutt med den tiden da en skulle gå med hatten i hånden og bøyd hode når prest eller lensman krysset din veg.




Legge ned Kirkene?
http://www.vl.no/samfunn/stenger-kirker-i-frykt-for-brann/---------- trodde kirkerommet var en plass folk kunne gå 24t i døgnet for å få trøst og hjelp, men det er vel blitt en pengemaskin og en plass som tenker ut andre ting?

Urenslige Kirker?
Er Norske Kirker ureinslige siden mattilsynet må inn og rydde opp? Eller skal de gjøre en jobb som Politiet ikke har lov til .... Dobbelmoral..... Hadde Politiet kunne gjøre jobben sin uten at SOS rasisme skulle styre asylpolitikken kunne alt ekstra arbeide til Politiet hvert unngått.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Flekkefjord en småby med "Vilje til vekst" (bilder vil bli lagt til)

Lundevannet - Sirdalsvannet