Boligbeskatningstrollet

                                
                                                      På denne side vil jeg skrive kommentarer fra Boligbeskatning som blir fanget opp av folk.
Oslo.
29.11.17.
Høgre i Oslo vil fjerne boligbeskatningen ved neste korsveg? Men jeg vil bare si at jeg og mange med med har hørt høgre har "fese" før og til og med kjent dritlukten fra dem. Den leksen tror jeg ikke på la oss ikke lure en gang til av dem.
09.11.15.
Så slapp katten ut av sekken, Rådmannen i Flekkefjord ber om mere penger via eiendomskatt, det vil vise seg om politikerene som har lovet at de vil fjerne den. Eller om de er lika kåte som Rådmannen. Mange ting blir nevnt som de trenger penger til men det berømte signalbygget ble ikke nevnt (ikke som jeg kan se)

26.10.15.



Mener å huske det var et forslag om å dele opp rekningen fra kommunen på de kommenale avgifter deri blant boligbeskatningen. Forslaget kom fra en AP mann som mente at nå hadde avgiftene blitt så høye at nå måtte noe gjøres. Samme mann fra Ap sverget til boligbeskatning. Nå har det hvisnok kommet oppsigelser ved bygdas største arbeidsplass Titania A/S. Joda vi snakke om Sokendal, bygda som lever av stein.


11/12/14.
Å innføre boligbeskatning/øke den vil gi en skole/eldreomsorg sier expertene. Vil påstå at de lyge så smådjevler kunne bli kristlige, for de som tjener på nevnte avgifter er byrokrater innen det offentliga...
                           


Vakre Lund kommune i Rogaland
Blir det nå boligbeskatning etter at AP med sine disipler har vannstyrt kommunen og må nå spise av husene av innbyggerene. Vil påstå på det sterkeste at det er udyktige politikere og byrokrater som tenker med feil hode når de setter kommune økonominien over styr. Tror det vil bli en oppvask som får mange til å rødme..


 13/10/14.
Rådmann Dag Sørensen( AP) i Sokendal vil ha eiendomsskatt. Litt tilbake i tid så var han Ordfører (ap) i samme kommune med full kontroll over det som foregikk i krinker og kroker. Nå er han Rådmann i samme kommune. Når en mann som Sørensen som Advokat og Bankmann ikke så hvor vegen gikk da han var Ordfører kan en bare ha sine egne meninger om. Men når en som skal ta avgjørelser til innbyggerenes beste foreslår beskatning av folks bolig ja da må det bare komme fra en ekte sosialist (samme hva parti som innfører boligbeskatning er en ekte sosialist). Det snakkes om ca. kr.4000 i året. Vil komme nærmere innpå denne saken siden. Men jeg vil hver enkel over det ganske land tenke over en ting. Er der virkelig rett at et privat hus skal beskattes om en tjener hundre tusen eller en mill. i året.

Lund i Rogaland.
Hverdagen kommer til Lund, tiden da politikerene har brukt pengene av innbyggerene er over snart tar de som er verre over så nå skal hytter og hus beskattes?

Skål og takk. Dette trenger vi?

Nå som det er bestemt at de vil bygge Kultursenter så vil det vise seg om det blir bygget på bekostning av boligbeskatning med Frp på slep. Eller om de har satt A-energi aksjene i pant. Den som lever vil se resultatet.


Ble det offentlig bekjent at de skulle gå rundt på befaring i /på annen manns eiendom???



                                                        

 Lund i Rogaland.
 Nå truer Rådmann Rolf Lende med boligbeskatnings trollet ovenfor  innbyggerene i Lund kommune. Vil at innbyggerene skal legge seg på minne at han tallfester "4 tunge brukere". som bruker og tar en stor del av et overforbruk. De som husker tilbake noen år når det var snakk om et innnvandrer rekneskap fikk som hatten passet. Så nå er det på tide å gå politikerene i sømmene og se hva de mener fremover . De kan og må ikke få gå fri fra hverken boligbeskatning eller at det ikke gis nok penger til de svakeste. .....

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Flekkefjord en småby med "Vilje til vekst" (bilder vil bli lagt til)

Lundevannet - Sirdalsvannet