Kultursenteret i Flekkefjord, fremdrifts bilder følger...




26.09.15
Berge økonomien?



Nye flykningboliger og konteiner til de vanskligstilte skal de være med på sikre okonomien til Kultursenteret?

25.05.15.
Er kultursenteret Flekkefjord sikret økonomisk?
Kansje det er det ja, siden de vil fylle opp tomme skoler og bedehus med flykninger og slikt må det mye penger av. Nå må de bare øremerke pengene som de får for å plukke ut utvalgte flykninger til fordel for de 100 000 som må stå å se på at de er et 2.rangs folk. Flekkefjord skulle kjøpt ut Sokendal ut av Åna-Sira skole for nå slår vel Sokendal på stortromma og vil ha en del av million potten. Ja ja, vi for bare håpe noen tar til vettet og tar vel imot pengemaskinen så går det seg vel til slik som i Sverige. Det er jo penger i flykninger og asylsøkere sier Flekkefjord AP og flere har hengt seg på.

21.05.15.

Kommuneøkonomien i Flekkefjord skranter, men det som skranter mest er alle de som kommenterer den. Samme folka som var villige til å sette økonomien på spill ved å bygge Kultursenter(til en overpris) som en viste på forhånd ville påføre innbyggerne ekstra skatter går høyt ut på banen mot Rådmann, Ordførere. Men de glemmer at det er politikerne som har bestemt hva som skal bygges. MPDG går ut med høy fane og snakker om å bygge stein for stein. De mener vel flyktning på flykning og avgift på avgift nedlegging av bedrifter som har noe med olje å gjøre. Jo, vi får se hva innbyggerne skal leve av. Så alle som sitter i bystyre i dag bør se på seg selv og spørre, er det virkelig meg dette som går forbi tomme butikkvinduer. De som ville berge økonomien med asylsøkere/innvandrere trenger ikke å se, de er blinde. Må bare minne dere alle på at vi eier noen A-energi aksjer enda….


Her vil de ha flykninger. noen som håper de vil bli værende så de skal få et større tilskudd?


KULTURSENTERETs  FREMDRIFT I BILDER OG TEKST:
Oppfølging med nye bilder kommer


20.04.15.
Det skrives i media av alle slag om hvor  de skal begynne på ny E-39 og hvor de skal legge de forskjellige kontorer/maskinparker. Fengslet på Agder hvor det skal ligge. Nye boliger til flykninger. Det er ikke måte på ideer og spørsmål. Men ikke en lyd fra politikerne når det gjelder Tjørsvågheimen og de 22 plasser som mangler og om busjettet som vil sprekke. Kultursenteret går på skinner høres det ut som. Men APs Ordførerkanidat Hobbesland har nok svaret på de økonomiske utfordringene. Stilte han et spørsmål om #trappene# og # søppeldunkene# hvor han ville finne pengene? Jo, han svarte med å si: Det står ikke på penger men viljen til å gjennomføre. Kansje det er slike utaleser som gjør at Kultursenteret går på skinner ? og resten skal blø fordi det ikke er verken vilje eller penger? 

20.03.15.
Det går varmt for seg i forhandlingene og kommunesammenslåingen skal en tro det de skriver i en lokal avis. #FLYFILLE# er det nye navnet på lyngdal, og det liker hvis ikke en fra KrF. Men han om det, men når den dagen kommer når de skal tappe edle dråper i det nye senteret skal jeg garantere at de liker å ta del i avgiftene på dråpene. #Flyfillen# Lyngdal vil de garantert ønske vellkommen for #Flyfillene# har hvert en farveklatt i alle lag og foreninger siden Adams tid. Så vi får bare håpe de stiller opp når Kultursenteret åpner til alles glede. 

04.03.15.

Vi hører kommunen skal spare strøm og andre diverse poster er vist nok på gang. Det skal bli spennende å følge med på hvor de skal spare. Vi kan bare håpe at de ikke skal spare og gi skylden på de svakeste i kommunen. Det sydes over at de får for lite i overføringer fra staten men de kan ikke klage for hadde de brukt pengene fornuftig så hadde ikke de svakesrte av de svake blitt brukt som et skjold for enkelte sin medalje.. 
08/12/14.
I følge media er det nå brukt flere penger en de hadde regnet med, men det gjør ikke noe det vel? Selg flere stoler og noen malarier så kommer de til å gå i pluss som det griner..


Ja nå skal de i konteiner den svake gruppen av befolkningen i Flekkefjord og det i et industriområde.

22/9/14.
De spilte så fint for Kultursenteret da det ble vedtatt, nå sørger kommunen over at de mangler penger . Forstår ikke noe. Først gleder de seg med musikk og latter og i dag er det alvorlige fjes en ser, skulle nesten tro de hadde hvert i en begravelse. Neste møte de har i formansskapet eller bystyre bør hver mann  ta en stol med seg til byggesenteret for å ha møte. Kansje det kan få frem smilet og sang/musikk. Men en ting er sikkert det kommunen mangler og det de kutter i går i KS.


18/9/14
ordfører Jan Sigbjørnsen (H) sier det vil bli tøffe forhandlinger om budsjetter? Tuller han eller prøver han å fortelle oss nå at det blir en tøff hverdag før KS. er oppe og går. For da ville alt bli så mye bedre, jo vi får se på det da...


13.8.2014.


4-5-2014




                                                                                  12.02.2014


20.02.2014.


 Utsikten fra det kommende Kultursenteret i dag, med lett snø


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Flekkefjord en småby med "Vilje til vekst" (bilder vil bli lagt til)

Lundevannet - Sirdalsvannet