Flekkefjord i vekst????

Alvik Svindland KrF terger tigerene

Gamle løven Kroslid piper for nå er det en som brøler høyere. det kan bli en triller av store dimisjoner. Tenk at det noen som har våknet og vil beskytte de svake som passerer over en bro som er utgått på dato. Nå må det ikke bli med dette som alle andre prosjekt i Kommunen. vil nevne Hidra Landfast, Kultursenteret, Gangbroen, Opplevelsesenteret på Hidra, Industri/Handelssenter på Trøngsla . Alle trenger de penger for å komme igang , både av private og fra Staten. Tror vi skal flakke litt med øynene og se litt vidt på alle prosjekt . Ap - Sv - Sp sitter med makt som de kan utøve ovenfor de som sitter på tinget med tønner med "Sort guld" som venter på å bli brukt i landet, men de lokale lener seg tilbake og sier - skatt-bom-avgifter, det er tre ord som de er opplært til å si- så det blir vel med bybroen som med andre prosjekt- utredning utredring- Jo det er "vilje til vekst" stå på Alvik de svake og barn trenger hjelp så får de andre jobbe med sitt, så får vi se om Flekkefjord kan reise seg fra asken og ikke bli en getto i en Lister region.


Det kan være en mulighet for det for nå skal det hvisnok bygges utafor "sentrum" på Trøngsla. Noen liker det ikke for da går det utover sentrum? Nå har det hvert snakket om vilje til vekst i en hersen år. Nå er det på tide det bygges uten at skattebetalarene skal flås , så slipp private til så det blir fart i økonomien og penger i kassen til lovpålakte oppgaver i kommunen. Da kan vi snakke om vilje til vekst.


Boligbeskatnings Generalene i Flekkefjord...



Etter min mening er Flekkefjord Høgre og Flekkefjord Arbeiderparti de to største partiene for Boligbeskatning og salg av A-energi men de sier (noen) at de er imot , men det er ett spill for galleri som skal vise seg når de står på senen i det nye senteret og skal bortforklare hvorfor de må ha nevnte avgifter ... og et  Venste som sitter i skammekrogen og vrir seg

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Flekkefjord en småby med "Vilje til vekst" (bilder vil bli lagt til)

Lundevannet - Sirdalsvannet