Avgifts trollet rører på seg i Flekkefjord...


Det er utroligt når en kommune (Flekkefjord) går ut med å si at de må ha boligbeskatning får å få endene til å møtes (Økonomisjef Dag Ivar Staurseth) Hva med den dagen når boligbeskatningen ikke strekker til? En hører til stadighet at Privat virksomhet skriker etter arbeidskraft, da må en spør seg selv ,skal ikke kommunene gjøre seg effektive slik som andre bedrifter og låne/leie ut annsatte og gjøre kommunen mer effektiv. Kansje det var en av grunnene for at Flekkefjord kommune ville sette glidelås på munnen til de annsatte? Det kan være en annen og tyngre grunn til boligbeskatningen, "Kultursenter"?  Men uansett så må de legge frem hva boligbeskatningen skal brukes til, og samtidig skrinlegge kultursenteret og begynne å tenke nytt sammen med andre kommuner som en grenser til. Innen kultur/skoler/industri og ikke kjøre mot kjøreretningen og tro at det går bra, for en dag vil det smelle.
Kan og vil legge til at en ikke må begynne med meneskehandel (Flykninger/asylsøkere) for å få penger i kassen slik som Svein Hobbesland Ap fremmet for å bedre økonominien. Noe "skal en ikke se penger" i , Boligbeskatning/flykninger og asylsøkere...

Kommentarer

  1. En stor skam av en kommune å la det gå overstyr, nå må de spare 17,3mil. har en mistanke om at de har en mening med det..

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Flekkefjord en småby med "Vilje til vekst" (bilder vil bli lagt til)

Lundevannet - Sirdalsvannet